Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie wiem czy dobrze zatytułowałem, ale chodzi mi ściślej o krawędź maski która dotyka o uszczelkę zderzaka. W czym problem. Zauważyłem obtarcie na krawędzi, miejscami do gołej blachy. W związku z tym zrobiłem dokładną zaprawkę, czyli podkład, baza lakier itd. Wygrzałem, odczekałem 7 dni, wg instrukcji. Nasmarowałem silikonem uszczelkę i zamknąłem maskę. Następnego dnia ruszyłem w trasę. Po przyjeździe patrzę a krawędź już delikatnie obtarta z klaru :mad2: Czy użytkownicy e46 macie tak samo? Fakt, uszczelka jest wygnieciona, widać że na niej siedzi już od lat ciężar maski. Pobawiłem się w regulację odbojników maski sądząc że za nisko leży, ale nie zauważyłem zmiany na lepsze. :cry: Co z tym fantem robić, a może nic?
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Też tak mam, to chyba normalne. Jak to zauważylem pomyślałem dokładnie to samo, że wygniotły się odboje. Popatrzyłem, pomacałem ale okazło się, że wszędzie leży równo.

Pozdrawiam, Mariusz

"Mario"

F11 Sophisto Grau

http://i59.tinypic.com/242j57c.jpg