Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, otóz niedawno nabyłem BMW e39 z 2000r 3,0D, najpierw miałem problem z zanikajacym dzwiekiem (poradziłem sobie), teraz mam problem z nawiewem (wentylator nie działa czasami) czytałem duzo na ten temat wyjąłem jeza przelutowałem luty i nic dotarłem z boku do wentylatora nawiewu i prawdopodobnie sa do wymiany szczotki w silniczku, stwierdzam to po tym ze jesli włacze nadmuch i rusze wentylator to normalnie działa jedynie co to ciezko mu wystartowac. A teraz prosba--- Czy ktos moze mi napisac jak dostac sie do tego wentylatora, z tego co wiem to trzeba zdemontowac cały kokpit tylko własnie jak?????/ dodam rowniez ze w aucie mam radio z mała navi i tez nie wiem jak je wymontowac bardzo prosze o pomoc ....
Opublikowano
dziekuje wszystkim za pomoc tylko was dalej polecac to forum to jedna wielka porazka dobrze ze inne jeszcze istnieja a wam to nie bmw tylko taczki nara
Opublikowano
dziekuje wszystkim za pomoc tylko was dalej polecac to forum to jedna wielka porazka dobrze ze inne jeszcze istnieja a wam to nie bmw tylko taczki nara

Czyli kolega nie będzie już więcej zawracał tutaj ludziom 4 liter skoro to forum taczkowozów.

A tak na przyszłość - 95% ludzi tutaj jest porejestrowanych również na innych forach bo każdy kto ma trochę oleju we łbie doskonale wie, że na danym forum nie zawsze można znaleźć odpowiedź na swoje pytanie/problem bo np nie przydarzył się nikomu więc trudno żeby ktoś doradzal w czymś czego nie przerabiał. Dlatego warto dane pytanie/problem zadać równolegle na kilku forach. :norty:

Ja sam nie raz skorzystałem z porady innego forum z braku odpowiedzi tutaj i jakoś nie był to dla mnie powód, żeby się zaraz tutaj żalić jak jakaś ciotka. No ale jak wspomniałem - trzeba mieć trochę oleju we łbie... :norty:

Jak chcesz wyleczyć focha (bo nikt Ci nie udzielił tu odpowiedzi) to otrzyj łzy i idź obejrzyj sobie bajeczkę bo po Twoim ostatnim poście można powiedzieć, że zachowujesz się jakbyś miał z 5 latek i jeszcze szczał pod siebie w piaskownicy. :duh:

Pzdr.

Opublikowano

Manolito77 - koleś chyba myślał, że spece z tego forum 24/dobe dyżurują przy kompach i tylko czekają na nowe posty, żeby jak najszybciej na nie odpwiedzieć....

po tym tekście widać jaki z ciebie pustak :lol: idź z powrotem na piaskownice jak kolega wyżej napisał :norty:

Opublikowano
Manolito77 - koleś chyba myślał, że spece z tego forum 24/dobe dyżurują przy kompach i tylko czekają na nowe posty, żeby jak najszybciej na nie odpwiedzieć....

Ale jak wspomniałem wcześniej - mając trochę oleju we łbie się wie, że jest sezon urlopowy i na większości for - na których np ja jestem zarejestrowany - jest teraz mniejszy lub większy zastój i więcej pytań pozostaje bez odpowiedzi niż w sezonie jesienno-wiosennym.

No ale czego tu wymagać od człeka, który się zarejestrował (nawet nie raczył się przedstawić w stosownym dziale) tylko dlatego, że ma problem z autem i żąda natychmiastowej odpowiedzi a za chwilę się rzuca jak g********o w betoniarce. Tacy pacjenci z reguły nie przyjmują do łba pewnych rzeczy i myślą, że ludzie zamiast na urlopach to siedzą non stop na forach i tylko czekają na jakieś nowe pytania.

Pzdr.

Opublikowano

zbananowac gościa. :cool2: