Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie posiadam bmw e36 coupe z silnikiem 1.6 m43 , planuje wstawić tlumik od e36 m3 i mam pytanko czy będzie pasował ? i czy zmieni dzwięk , chodzi mi iti czy nie buczał głośno.No i jaka cena takich tłumikow dajćie znaka .Pzdr

______

Poprawiłem tytuł tematu. Proszę zapoznać się ze sposobem tytułowania tematów właściwym dla tego działu! Do przeczytania jest on jako ogłoszenie na górze działu E36. Następnym razem "nagrodzę" Cię ostrzeżeniem. mattiss

Opublikowano

Zaiste pomysł przedni :lol:

Wez wiertarke zrób pare otworów w obecnym tłumiki i już będzie ryczeć ja zarzynana świnia, a waćpanną od razu przyjdzie ochota na chędorzenie :mlotek:

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano

Wpadnij do Glasgowic to podmienimy :wink:

Dam Ci moj glosnawy z pomrukiem jak z V8 w zamian za Twoj cichy.Bo mnie juz to "mruczenie" zaczyna pomalu wku...wiac.

Lubie cisze w aucie :P

Death is easy-You don't have to do anything.Life is that You have to face.

bylo e39 m52b20,e39 m52b25TU,e39 m52b25,e36 m43b18,e39 m52b20TU,e39 m52b28TU,e46 m43b19TU