Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszytkich.

mam problem z moim cabrio, mam el. rozkladany dach ale jest odłaczony(silniczki odpieta) i nie wiem jak go podłączyc zeby prawidlowo działał.

jezeli ktos juz naprawial albo ustawial taki dach to bardzo prosze o rade, z góry dziekuje.

i jeszcze gdzie jest przekaznik do elektrycznego dachu?

Opublikowano

Kolego rozumiem że pociągnąłeś za awaryjne otwieranie dachu?

W bagażniku są silniczki które musisz wepchnąć z powrotem na miejsce. Po tym robisz inicjalizacje dachu.

Ten filmik pokazuje wszystko.

Przekaźników jest wiele. Główny sterownik znajduje się za boczkiem lewego pasażera.

Zapraszam kolego na cabrio-club.pl

UWAGA!Brak dachu!

"Nie ma na świecie przyjaźni, która trwa wiecznie. Jedynym wyjątkiem jest ta, którą obdarza nas pies." /Konrad Lorenz/

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
witam Koledzy,mam taki sam problem z dachem jak Kolega Tomek. filmik obejrzałem ale nie bardzo wiem co zrobić z tymi linkami z boku przy błotniku.silniczek włożyłem na swoje miejsce ale nie wiem co dalej,dach się rozłożył ale z moją pomocą bo klapa schowka dachu nie chciała się otworzyć do końca .dach jest zamknięty ale klapa schowka nie i miga czerwona dioda i jest zablokowana klapa bagażnika.podaję swój nr tel 502 329 598,jakby ktoś chciał pomóc.z góry dziękuję. pozdrawiam wojtek