Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

jak zdemontować prawe lusterko? chodzi mi dokładnie o całą jego wymianę gdyż komuś się nie spodobało i butem ładnie tak je przyozdobił że zostało wisieć na kablach. Cały szkielet jest rozwalony i jedyne co mi w tej chwili zostało to ten trójkąt czarny na którym się trzyma lusterko. czy żeby go ściągnąć trzeba drzwi od środka rozbierać? nigdy nie dobierałem się do lusterka także niestety nie wiem jak to zrobić żeby nic nie uszkodzić jeszcze bardziej.

z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Bylo niedawno, poszukaj na forum.

Zeby uszkodzic ten metalowy szkielet z buta, to musialby byc nielada pudzian...

BMW Schnellservice

Mechanik

Elektronik

Opublikowano
tak jak napisałem, lusterko wisiało na samych kablach. Nie wiem kto w nie kopnął ale ślady buta na drzwiach też mam. Wiem tyle że jakbym kolesia spotkał to bym go też na kablu powiesił.
Opublikowano
sory za OT... ale skur****** w polsce jednak nie zna granic.... wyrazy wspolczucia i lacze sie w bolu!

BMW - Be My Wife.

Soft na zamówienie, porady informatyczne (i wszelakie również) - PW :) Dla forumowiczy proste porady free - na rozbudowane rozwiązania ceny bardzo specjalne :)