Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

mam pytanie zwiazane z zgraniem filmu DVD na dysk twardy w samochodzie BMW 530d rok 2009.Muzyke lub jpg. zgrywam bez problem ale dvd niewidze takiej opcij.czy moze ktos wie jak to zrobic

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
koledzy a ten dysk twardy do dodatkowe urządzenie podpięte pod auto czy jakiś moduł który już znajduje się w aucie lecz trzeba wymienić na taki z dyskiem . Nie mam czegoś takiego i po przeczytaniu waszych postów myślę aby doposażyć swoje auto w coś takiego.
Opublikowano
koledzy a ten dysk twardy do dodatkowe urządzenie podpięte pod auto czy jakiś moduł który już znajduje się w aucie lecz trzeba wymienić na taki z dyskiem . Nie mam czegoś takiego i po przeczytaniu waszych postów myślę aby doposażyć swoje auto w coś takiego.

Dysk twardy jest montowany (wbudowany) w E60 od rocznika 2009 (nie pamiętam niestety od którego miesiąca).

Opublikowano

mam 2004 rok więc na pewno nie mam . ale wiem ze auto można doposażyć w co się chce . No i za odpowiednią cenę . Może ktoś wie jaka to cena ok.

Jeżeli dysk to osobne urządzenie podpięte pod auto to na pewno niższa cena niż za jakiś cały moduł ale z dyskiem np. moduł navi z dyskiem