Skocz do zawartości

Zegary z emki do 535. Prosze o wasze opinie!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, posiadam e34 m30b35 i chcialbym wrzucic zegary z emki wyskalowane do 300km, mam pelny komputer i 4 kosci do licznika, emka tez ma 4 z tym ze w emce zamiast ekonomizera jest cos od oleju, temperatura albo cos, w kazdym badz razie cos zwiazane z olejem, czy te zegarki po wlozeniu do mnie beda smigac normalnie czy bedzie jakis problem?? badz czy trzeba doprowadzic oddzielny pin do tego oleju. pOZDR dla wszystkich posiadaczy bmw
Opublikowano
Ja chciałem do 540 zainstalować i podobno działać będą tylko w V8 ale nie wiem na 100%. A tam jest temperatura oleju więc musisz kupić ten czujnik i w jakiś sposób go zamontować przy filtrze oleju, pociągnąć kabel do gniazda diagnostycznego i gdzieć go tam wpiąć. Poszukaj w moich postach to tam masz opis
Było E39 523i, E30 320i Coupe, E32 730iA, E34 540iA M-Pakiet, E34 525TDS touring X2, E38 750iA pakiet Alpina