Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witajcie, pisze w wydawaloby sie blahej sprawie - przed chwila rozkodowalo sie radio Business w mojej serii 1 i za nic nie moge dojsc jak na nowo zapamietac stacje radiowe , a instrukcje do radia mam po niemiecku, prosze o pomoc i pozdrawiam.
Opublikowano

Ja kodowałem na zasadzie wybranie zakresu stacji np. 96.0 (maunalnie za pomocą strzałek na panelu radia ) i przytrzymujesz przycisk do którego chcesz zapisać tą stację np. do przycisku nr 1 , trzymasz ten przycisk z 10 sekund i po sprawie , kolejne stacje tak samo czyli np. 96,6 zapisujemy na 2przycisku . Wiem że coś się przyciska ( w oplu jest np. AS ) i same się kodują , lecz kodują się wtedy z automatu czyli te które najlepiej odbiera antena w danej chwili . Ja mam zakodowane stacje od 1 do 6 - od tych co najczęściej słucham do tych co rzadko .

Jak Ty to zrobiłeś że rozkodowałeś radio :) ja ile razy bym nie wypinał akumlator to się nie kasuję ;)

Opublikowano

Dziekuje Kamil :) Piteerus, nim zalozylem temat to sciagnalem instrukcje z tematu podanego przez Ciebie i brak tam informacji o radiu, jest napisane, ze do radia jest oddzielna instrukcja :)

Pzdr :)