Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum, to mój pierwszy post : )

mam pytanie ile jest warte raczej ubogo (kaseta, tylne szyby korbka, welur, brak kompa) wyposażone 520i E39 z roku 1996 (sprowadzana z Niemiec) ?

Opublikowano

Czyli serwisowana dopóki była gwarancja, później już robione u pana kazia w garażu :)

Tak jak pisałem 10tyś + opłaty...moim zdaniem

Opublikowano
taka mała dygresja z mojej strony co do przedziałów cenowych które sugerujesz (nie inicjuję sprzeczki - chcę tylko rozwiać własne wątpliwości :) ) - za Astre G z 99 roku często trzeba dać 12-14 tysięcy PLN - jak to się ma do ceny 2-3 lata starszej bawarskiej limuzyny ? : ) pozdrawiam
Opublikowano
taka mała dygresja z mojej strony co do przedziałów cenowych które sugerujesz (nie inicjuję sprzeczki - chcę tylko rozwiać własne wątpliwości :) ) - za Astre G z 99 roku często trzeba dać 12-14 tysięcy PLN - jak to się ma do ceny 2-3 lata starszej bawarskiej limuzyny ? : ) pozdrawiam

No z opłatami to będzie ok 12 powiedzmy. A cena ceną. Astrę sprzedać moim zdaniem o wiele łatwiej w naszym kraju i dlatego tak to wygląda

Opublikowano
Astrę sprzedać moim zdaniem o wiele łatwiej w naszym kraju i dlatego tak to wygląda

Masz na mysli ze na Astre jest wiekszy popyt i dlatego ceny sa zawyzone ? Czy po prosty polacy wola Opla ?

Opublikowano
Ze Polacy wolą właśnie takie auta jak astra, focus itp, bo tam jest silnik 1.2, 1.4, 1.6 1.3cdti i inne popierdółki :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Sa tacy, co wola nowego Fiata, zamiast 5-letniego BMW... http://tomaszewicz.com.pl/forum/facepalm.gif

Brak wiedzy, swiadomosci, glupota :?: :duh:

BMW Schnellservice

Mechanik

Elektronik

• Członkowie klubu
Opublikowano
Sa tacy, co wola nowego Fiata, zamiast 5-letniego BMW... http://tomaszewicz.com.pl/forum/facepalm.gif

Brak wiedzy, swiadomosci, glupota :?: :duh:

Ale za to mają gwarancję :!: :lol: :lol:

:duh: :duh:

Opublikowano

warta tyle ile za nią zapłaci klient!!!!! a tak poważnie cena zależy od stanu auta i od klienta !!!! a jeszcze jedno bez obrazy co niektórych widzę że auta serwisujecie tylko w serwisach :D :D a z niemców się smiejecie że nie serwisowali dalej po gwarancji !!!!!

teraz dopiero zobaczyłem zdjęcia autko rozumiem ze jest zarejestrowane !!!

Opublikowano
warta tyle ile za nią zapłaci klient!!!!! a tak poważnie cena zależy od stanu auta i od klienta !!!! a jeszcze jedno bez obrazy co niektórych widzę że auta serwisujecie tylko w serwisach :D :D a z niemców się smiejecie że nie serwisowali dalej po gwarancji !!!!!

teraz dopiero zobaczyłem zdjęcia autko rozumiem ze jest zarejestrowane !!!

nie chodziło kolego o to że się śmiejemy, tylko o to że podane było że serwisowane do końca, książki są i rachunki, a jak kolega pisze wyżej ostatni serwis przy 110 tyś....

Opublikowano
Moim zdaniem 10k max, rynek jest przepelniony tym modelem, jak ktoś się decyduje na E39 to w większości przypadkow 520i jest dyskwalifikowane za slaby stosunek mocy do masy, plus ubogie wyposażenie, cohciaz i tak nei jest tak zle; ja nie mam nawet klimy :D A propo Astra vs BMW. Moj ojciec podobnie podchodzil do sprawy wolal kupic mlodsza Astre z malym silnikiem, zeby malo palila i byly niskie oplaty -.-" Przejecha sie moja E39 i zmienil zdanie bo zobaczyl w czym jest roznica. Zmienil zdanie na temat BMW i kupil E46, gdyz uznal ze E39 to jednak torszke za duze dla niego auto.