Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!!

Poszukujac tematow na moj problem nie moge znalesc nic dla mnie.Wiec tak

POkazal mi sie blad ABS\ASC czasami znika czsami sie zapala, czasami gasnie i predkosciomierz dziala itp. a nieraz odwrotnie ze bledu nie ma i nie dziala nic. Bylem kolejny raz na komputerze i pokazalo USZKODZONY CZUJNIK KOLA TYLNE LEWE KOLO.

OK. podlaczylem kolegi czujnik z takie jsamej BMM i nic dalej blad wziol moj czujnik i u niego dziala co to moze byc bo juiz nie mam sily i wydalem ponad tys zl na ten samochod....POMOCY....

Opublikowano
Odkręć tylne lewe koło i na wachaczu poprxeczntm (tym po lewej stronie) odkręć z lewej strony nakrętkę o pół obrotu i po prawej stronie przekręć śrubę aby wypchnąć na zewnątrz koło ,ale bardzo delikatnie (nie dużo) skęć wszystko jak było i problem ustanie. Tu chodzi o zbieżność komputer widzi dwie różne prędkości na prawym i na lewym kole-tu jest błąd. Pozdrawiam.
Opublikowano

Gratulujemy pierwszego tysiąca :mrgreen: nie strasząc Cię kolego to dopiero początek :D przynajmniej w moim przypadku tak było :-) że tysiąc to na "dzień dobry" zostawiłem u mechanika, życzę bezawaryjnej jazdy i dużej pociechy z zabaweczki :-)

Pozdrawiam

SEX DRUGS AND ROCK'N ROLL :)