Skocz do zawartości

[e39]530d koło dwumasowe pytanie???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam czeka mnie wymiana koła dwumasowego i chciałem sie was poradzic które wybrac w gre wchodzi nowe ze sklepu luk-a albo sachs-a które bedzie lepsze????Moze jakies inne firmy polecacie z góry dzięki za odpowiedz pozdrawiam
Opublikowano

Założyłem LUK-owy zestaw. Działa jak powinien.

Zmieniaj uwalone koło im szybciej tym lepiej - żebyś później dalszych cyrków nie miał (vide mój wątek;) )

BMW - Be My Wife.

Soft na zamówienie, porady informatyczne (i wszelakie również) - PW :) Dla forumowiczy proste porady free - na rozbudowane rozwiązania ceny bardzo specjalne :)

Opublikowano

to dobieraj dwumas sachsowy - cenowo one sa zblizone, a przynajmniej bedziesz mial komplet jednej firmy.

Nie wiem jak by wypadlo wspolgranie luk i sachs - ale podejrzewam, ze problemow tez by nie bylo.

BMW - Be My Wife.

Soft na zamówienie, porady informatyczne (i wszelakie również) - PW :) Dla forumowiczy proste porady free - na rozbudowane rozwiązania ceny bardzo specjalne :)

Opublikowano
witam czeka mnie wymiana koła dwumasowego i chciałem sie was poradzic które wybrac w gre wchodzi nowe ze sklepu luk-a albo sachs-a które bedzie lepsze????Moze jakies inne firmy polecacie z góry dzięki za odpowiedz pozdrawiam

A jakie masz objawy, że do wymiany masz dwumas?

Pzdr.

Opublikowano
kolego to było tak ze sprzegło zaczeło mi sie slizgac no i na pierwszy ogien poszło nowe sachsa bez zmiany dwumasy po złozeniu znowu sie slizgało wiec rozebrali jeszcze raz i zobaczyli ze dwumasa jest jakos zle zjechany(nierównomiernie)więc chciałem zeby mi załozyli jakies uzywane bo miałem wtedy mały kryzys i nie było sosu na nową dwumase a starej nie chciałem regenerowac.Wstawili mi swoje od benzyny i poprostu jest ono za słabe bo jak wcisne gaz do konca to czuc lekki uslizg przy wyzszych obrotach i drgania mi sie przenosza i tak powoli sie kulałem nie dając jej w tyte a ze teraz jest mały przypływ gotówki to postanowiłem to wymienic na nowe