Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie. Niedawno kupiłem BMW 316i (rok 94) i chciałbym się dowiedzieć czy uda się włączyć i zobaczyć ustawienia (np. język) w CHECK CONTROL. U mnie jest jeden guzik do kasowania licznika kilometrów i nic więcej. Przeglądałem wcześniejsze posty i nienatknąłem się na taką inforację. Może jakieś linki. Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano
Witam.

Mam pytanie. Niedawno kupiłem BMW 316i (rok 94) i chciałbym się dowiedzieć czy uda się włączyć i zobaczyć ustawienia (np. język) w CHECK CONTROL. U mnie jest jeden guzik do kasowania licznika kilometrów i nic więcej. Przeglądałem wcześniejsze posty i nienatknąłem się na taką inforację. Może jakieś linki. Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Pozdrawiam wszystkich.

Czytam ten twój wpis i czytam i nie wiem za bardzo o co Ci chodzi :duh: :?

Przycisk na zegarach służy tylko i wyłacznie do skasowania dziennego przebiegu licznika i wywołania testu zegarów :wink:

Wszelkie inne operacje dotyczące CC wykonuje się na jego panelu.

Opublikowano
Zgadzam się, ale jak go wywołać CC. Czytając forum natknąłem się na informację, żę np. przy przepaleniu żarówek świateł komputer powiadomi mnie o tym. U mnie przepaliły się już dwa razy i nic o tym nie informował. Dlatego niewiem co się dzieje.
Opublikowano
:) bo ty chyba nie masz komputerka wogóle:), przynajmniej tak można wywnioskować z tego co piszesz, komputer jeśli jest to znajduje się w panelu środkowym pod radiem, a ty chyba sie spodziewałeś, że przy zegarach coś ci sie wyświetli, to nie czekaj bo tam kompa nie ma. Zresztą po co komp, walić go;) Pozdro
kocham moją bejke!!!!!!!!!!