Skocz do zawartości

CHECK CONTROL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie. Niedawno kupiłem BMW 316i (rok 94) i chciałbym się dowiedzieć czy uda się włączyć i zobaczyć ustawienia (np. język) w CHECK CONTROL. U mnie jest jeden guzik do kasowania licznika kilometrów i nic więcej. Przeglądałem wcześniejsze posty i nienatknąłem się na taką inforację. Może jakieś linki. Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano
Witam.

Mam pytanie. Niedawno kupiłem BMW 316i (rok 94) i chciałbym się dowiedzieć czy uda się włączyć i zobaczyć ustawienia (np. język) w CHECK CONTROL. U mnie jest jeden guzik do kasowania licznika kilometrów i nic więcej. Przeglądałem wcześniejsze posty i nienatknąłem się na taką inforację. Może jakieś linki. Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Pozdrawiam wszystkich.

Czytam ten twój wpis i czytam i nie wiem za bardzo o co Ci chodzi :duh: :?

Przycisk na zegarach służy tylko i wyłacznie do skasowania dziennego przebiegu licznika i wywołania testu zegarów :wink:

Wszelkie inne operacje dotyczące CC wykonuje się na jego panelu.

Opublikowano
  • Autor
Zgadzam się, ale jak go wywołać CC. Czytając forum natknąłem się na informację, żę np. przy przepaleniu żarówek świateł komputer powiadomi mnie o tym. U mnie przepaliły się już dwa razy i nic o tym nie informował. Dlatego niewiem co się dzieje.
Opublikowano
:) bo ty chyba nie masz komputerka wogóle:), przynajmniej tak można wywnioskować z tego co piszesz, komputer jeśli jest to znajduje się w panelu środkowym pod radiem, a ty chyba sie spodziewałeś, że przy zegarach coś ci sie wyświetli, to nie czekaj bo tam kompa nie ma. Zresztą po co komp, walić go;) Pozdro
kocham moją bejke!!!!!!!!!!
Opublikowano
  • Autor

Dzięki za odpowiedzi.

Pozdrawiam wszystkich.