Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy może mnie ktoś oświecić i napisać gdzie dokładnie mam szukać wtyczki(instalacji) gdzie wepnę kabel zasilający 3-pinowy do zmieniarki?

Dodam,że jest to e46 touring rok 2005,fabrycznie nie było okablowania tylko jest mała monochromatyczna nawigacja,kabel od radia już przeciągnąłem,z góry dziękuję :)

Opublikowano
Na szybko patrzac w WDS-ie, przewody z wtyczki, ktora podpinasz do zmieniarki ida w rozne miejsca - zasilanie jest z bezpiecznika F41 (30A) - czerwono-zielony przewod, masa do budy a i-Bus z wiazki ze srodkowej konsoli - bialo-czerwono-zolty przewod. To wszystko co moge podpowiedziec ze schematow - nie znam e46. Najlepiej jak sobie sciagniesz WDS - tam sa wszystkie schematy wraz ze zdjeciami gdzie czego szukac.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Temat ze zmieniarka jest prosty masa i stały prad z akumulatora a 3 kabel ibus podpinasz pod 7 pin złacza radia i smiga :) bez tego 3 kbelka raio nie iwdzi zmieniary , a przy okazji co to za program z tymi schematami podasz kolego jakies namiary ? pozdrawaim