Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ?

Mam autko z obniżonym zawieszeniem (takie już przyjechało) i chce zmienić sprężyny na oryginalne tylko nie wiem czy amorki które w niej siedzą są fabryczne czy jakieś specjalne do tych sprężyn? Sprężyny są koloru żółtego symbol KW 22007/008 i amorek BOGE 1-0391-27-295 B(tył) przednie sprężyny też żółte i amory BOGE ale reszty mi się nie udało odczytać bez zdejmowania koła. Czy te amorki będą pasowały do sprężyn fabrycznych czy trzeba je zmienić?

Opublikowano
hm jak sie jeżdzi! na trasie bajka wgryza sie w asfalt jak trzeba zero przechyleń super ale nistety wiecej smigam po mieście a drogi to juz wiesz sam jakie mamy, jest troche twardy nie mam zabardzo porównania z innym sportowym zawieszeniem wiec za wiele nie moge powiedziec ale zmieniam z tego powodu ze jest za niski na podjazdah i na krawężnikach czepiam podwoziem juz podjast do garażu 2 razy przerabiałem hehe i dalej tylko w prawo nie zaczepiam hehe a dotego mam 17 niskoprofilowe 225na tyle i 215 na przodzie wiec jest troche za twardo. Jaki rozmiar spreżyn to napisze jutro musze sprawdzic bo nie wiem dzieki za odzew pozdrowionka.