Skocz do zawartości

Jakie to zawieszenie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ?

Mam autko z obniżonym zawieszeniem (takie już przyjechało) i chce zmienić sprężyny na oryginalne tylko nie wiem czy amorki które w niej siedzą są fabryczne czy jakieś specjalne do tych sprężyn? Sprężyny są koloru żółtego symbol KW 22007/008 i amorek BOGE 1-0391-27-295 B(tył) przednie sprężyny też żółte i amory BOGE ale reszty mi się nie udało odczytać bez zdejmowania koła. Czy te amorki będą pasowały do sprężyn fabrycznych czy trzeba je zmienić?

Opublikowano
  • Autor
hm jak sie jeżdzi! na trasie bajka wgryza sie w asfalt jak trzeba zero przechyleń super ale nistety wiecej smigam po mieście a drogi to juz wiesz sam jakie mamy, jest troche twardy nie mam zabardzo porównania z innym sportowym zawieszeniem wiec za wiele nie moge powiedziec ale zmieniam z tego powodu ze jest za niski na podjazdah i na krawężnikach czepiam podwoziem juz podjast do garażu 2 razy przerabiałem hehe i dalej tylko w prawo nie zaczepiam hehe a dotego mam 17 niskoprofilowe 225na tyle i 215 na przodzie wiec jest troche za twardo. Jaki rozmiar spreżyn to napisze jutro musze sprawdzic bo nie wiem dzieki za odzew pozdrowionka.
Opublikowano
  • Autor
spreżyny mają 150mm szerokości