Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie! szukam kogoś z Gorzowa wlkp lub okolic, najlepiej pasjonata podobnego do mnie który nawiązałby chętnie kontakt!

by sprecyzować chodzi o to ze zakupiłem niedawno e36 coupe! i chciałbym ja lekko( z czasem może troszkę mocniej) "odpicować", niestety moje możliwości nie pozwalają mi na uporanie się ze wszystkimi problemami jakie napotykam na mojej ambitnej drodze do stworzenia ślicznej bawarki za która wszyscy fani marki będą się oglądać! największa frajda w posiadaniu samochodu to "grzebanie" przy nim samemu, ale sam nie jestem w stanie wszystkiego zrobic z powodu braku możliwości a czasami umiejętności! dlatego chętnie połączyłbym siły z kimś z okolic Gorzowa! ja pomogę Tobie jak będę potrafił, a Ty mi jak nie będę czegoś wiedział! prosty układ! każdy coś wie ale nie każdy wszystko, a tak można wymienić się doświadczeniami i pomóc sobie na wzajem! razem raźniej i na pewno skuteczniej! na chwile nudy można się spotkać pogadać i ewentualnie (np.) wymienić zderzak! myślę ze to Ciekawa propozycja!

wiec jeśli masz podobny problem: chciałbyś/ałabyś czasami coś samemu zrobić przy swojej bawarce ale brakuje Ci kompana to czekam na odzew!

pozdrawiam :8)

Tytuluj poprawnie tematy!! Nikogo spoza Gorzowa lub okolic zapewne nie dotyczy twoj watek! Poprawiam. mod.

• 3 miesiące temu...