Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam !

Posiadam E39 z 99 roku z czytnikiem mk2 w kolorze i mam takowy problem:

Sciagnalem soft pl do mk 2 z chomika "mr.lova" i "duniek2" i w obydwu przypadkach dzieje sie to samo, mianowicie: Po wlozeniu plytki z softem wyskakuje na wyswietlaczu informacja, ze zostanie zaladowane oprogramowanie, tlo robi sie biale po jakims czasie pokazuje sie ekran instalacyjny po czym wypluwa plyte i pokazuje informacje "error" i kaze wyciagnac plyte i nacisnac ok. Po tej czynnosci system sie restartuje i wraca do standardowych ustawien.

Wersja mojego softu to 81, myslalem zeby zrobic downgrade softu wersja v17. Sciagnalem z chomika "mr.lova" "Navi_Soft_v17.1___CdKey" i sprubowalem nagrac na plytke programem clone cd, nagralo sie ale plyta nie zawiera kompletnie nic po wsadzeniu do czytnika poprostu ja wypluwa. Prubowalem rowniez nagrac imgburnem ale sytuacja sie powtarza na plycie nie znajduje sie kompletnie nic.

Ktos mial taki przypadek i sobie z nim poradzil ?

Jesli tak to prosze o pomoc :(

Z gory wielkie dzieki !

Pozdrawiam

tarkan.

Edytowane przez tarkan
Opublikowano
To że po nagraniu na płytę plików nie ma świadczy że nagrywarka umarła niestety, też tak miałem pisało że nagrywanie zakończone powodzeniem a płyta pusta.
Opublikowano
To że po nagraniu na płytę plików nie ma świadczy że nagrywarka umarła niestety, też tak miałem pisało że nagrywanie zakończone powodzeniem a płyta pusta.

Witam

Moze byc tak jak mówisz ale powodem moze byc tez to,ze v17 jest w innym systemie i windows nie widzi plikow na tej płycie.

tarkan,zeby zrobic downgrade nie uzywasz v17 tylko v20,v21 itp.

Nagrywaj soft jak najwolniej i zrob weryfikacje.Jesli dalej nic sie nie dzieje to pisz,do konca tygodnia jestem w domu i mam jako tako czas zeby odpisywac.

pozdro

http://images.chomikuj.pl/button/Mr.Lova.gif

Na Chomiku mapy 2014,soft spolszczający MK2/3/4 mono-kolor,MK3 z polskimi znakami.

Opublikowano

Sprubuje dzisiaj nagrac v20 i zrobic downgrade. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Co do nagrywania to zawsze staram sie nagrywac 1x plyty tylko verbatim i imgburnem.

Dzieki Wam za podpowiedzi.

Opublikowano

Sory, ze pisze post pod postem.

Ale mi nie pyklo, sciagnalem v21 z "bmwcarx". Nagralem imgburnem z predkoscia 1x z weryfikacja.

Wsadzilem do swojej e39, po wsadzeniu plyta zostala wyrzucona.

Rece mi opadaja.

Pozdrawiam !

tarkan.