Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat, wiem, brzmi górnolotnie, ale w sumie chodzi o krótkie określenie co proponujecie, co będzie najlepszym rozwiązaniem.

Jak w temacie mam BMW Compact 318ti silnik M44 i zabieram się za wymianę elementów zapłony, tj. przewodów zapłonowych, świec i kopułki z palcem. Pytanie do was drodzy forumowicze jakiej firmy elementy polecacie?

Świece:

Myślałem nad kupnem NGK - żarowych, ale znalazłem jeszcze jakieś NGK V-line. rozumiem, że iskrowe raczej odpadają?

Przewody zapłonowe:

Podobnie jak wyżej znalazłem przewody NGK i na razie są pierwsze w kolejce do kupna polecacie kupić je czy lepiej montowane oryginalnie w BMW przewody BREMO? A może jakieś inne propozycje? NP jakaś "pseudosportowa" kaszana?? nie wiem :)

Kopułka z palcem:

no tutaj nie znalazłem kopułki NGK, a jedynie BREMO, ale może macie jakieś inne porpozycje.

Z góry dzięki i pozdrawiam.

- Bóg stworzył BMW bo wie co dobre.

- A pozostałe samochody?!

- Bo wie co to poczucie humoru :D

BMW E36 318ti Compact z silnikiem M44B19 w kolorze "Magnetic Blau"... mrrr... ;)

http://www.motostat.pl/user_images/31525/icon3.png

Opublikowano

Świece:

Myślałem nad kupnem NGK - żarowych, ale znalazłem jeszcze jakieś NGK V-line. rozumiem, że iskrowe raczej odpadają?

Świece żarowe do IS :?: :!: czy coś źle zrozumiałem?