Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmmm... :think:

tak jak w temacie... jakie polecacie opony letnie do X5... :?:

proszę o opinie/doświadczenie związane z użytkowaniem opon na naszych kochanych drogach... :norty:

czyli jakie macie opony... :?: jak się sprawują... :?: itp... :?:

jednocześnie proszę o podawanie raczej firmy i modelu opon... a nie rozmiaru samej opony... :oops:

pozdrawiam

cosmo

Opublikowano
Ja mam letnie MICHELIN diamaris, bardzo polecam jeździ się naprawde bardzo fajnie, na zimę Bridgestone Blizzak, też się na nich nie zawiodłem a mieszkam w górach, resztą przy tym napędzie... :D
Opublikowano

Witam,

No to 3:0 dla Michelin Diamaris (255/50R19).Przyszło mi kiedyś wracać na tym letnim bieżniku 1500km szybką autostradą przy -5 stopni C na dworze i bieżniku 4-5mm. Ku mojemu zaskoczeniu żadnego poślizgu,b.b.dobre trzymanie się drogi.

Chętnie jednak poczytałbym opinie o jakimś innym obuwiu dla naszych X5.

SPOKO

Opublikowano

ja mam letnie NEXEN Roadian HP.Nie Polecam absolutnie.

Opony bardzo trudno wywazyc,w zakretach przy wiekszych predkosciach piszcza masakrycznie i czuc na mokrym uslizg.

Ogolnie badziew niesamowity.

Wczesniej mialem rowniez michelin Diamaris i tak jak koledzy pisali wyzej,same pozytywy.

Chcialem tanio,to zaplace dwa razy :evil: :duh:

Opublikowano
Diamaris OK, zimą na nich latałem gdy były łyse i też było znośnie. Teraz założyłem Lattitude i też jestem zadowolony.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Panowie, a czy nie macie problemu w Michelinach z ząbkowaniem? Też mam takie z przodu (z tyłu Bridgestony) i coś mi ostatnio zaczęło delikatnie huczeć wraz ze wzrostem prędkości. Ponieważ na Michałach jeździłem już w serii 3 i 5 i w obydwu powyżej jakiegoś przebiegu zaczynały się nie nadawać do dalszej jazdy z powodu huczenia to tutaj też zacząłem obstawiać że to one są winne, ale jeszcze tego nie sprawdziłem...
Tomek
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Bridgestony lub Micheliny to sa opony przypisane do tego auta,a jakies inne prod.....Eu to sa do d...p...