Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Muszę się na wstępie usprawiedliwić, że przekopałem forum i nie znalazłem odpowiedzi na mój problem, więc jeśli coś przeoczyłem- to przepraszam.

A teraz do rzeczy....

Mam BMW 530d (e60) powiedziałbym "golasa", czyli tylko cd i mały wyświetlacz 6,5 calowy.

Okazyjnie kupiłem od kolegi cd/dvd profesional CCC (taki na dwie płytki), wyświetlacz 8,8 calowy, i-drive'a, oraz wzmacniacz DSP Logic7.

Zanim jednak zacznę coś kombinować, to chciałbym się dowiedzieć jak się za to zabrać i czy to wszystko, co potrzebuję.

Chcę mieć pewność, że zrobię to dobrze, a w trakcie przekładania nie okaże się, że potrzebuję kilka innych drobiazgów.

Proszę o rady, wskazówki, bo myślę, że nie jestem pierwszym z takim pomysłem, i że są tacy, co więdzą jak ten temat ugryźć

Opublikowano

Komplet urzadzeń już masz teraz usuń z nich stary VIN zamontuj je w swojej E60 a potem je zainstaluj w systemie.Z tego co przerabiałem z navi biznes na navi pro to chwile trzeba poświęcic żyroskopom.

hej

Opublikowano

Podepnę się pod temat z zapytaniem do kolegi E92

Jak wygląda zmiana z CCC na CIC jeśli można wiedzieć?

Na czym polega i ile kosztuje?

BMW to jest to co lubię najbardziej! Freude am Fahren!

http://img.userbars.pl/120/23959.gif

http://img153.imageshack.us/img153/6728/aaad.jpg

Opublikowano
pytanie do E92, też przymierzam się do wymiany sprzetu narazie wymieniłem glośniki na głosniki dydykowane firmy audio system, a teraz chyba pora na reszte. Nadmienie ze mam maly ekran, i zwykle CD, bez navi i DVD. powiedz mi ile by kosztowalo zamontowanie u mnie lepszego sprzetu, dvd, tv, navi większy ekran????