Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam wielki problem ostatnio jechałem swoim autkiem BMW E36 325i i wpadlem w dziure i zgasła,probowałem odpalic nic z tego....zaciagnolem ja siebie i doszedlem do wniosku ze nie dziala pompa paliwa poniewaz przy uruchomieniu stacyjki nie bylo jej slychac...podlaczylem ja na krotko chodzi ale prad wogole przez kable do niej nie dochodzi sprawdzalem kontrolkami podczas kreceniem rozrusznika jak i przekrecona stacyjka....bezpieczniki sprawdzilem sa w 100 proc dobre przekazniki tez sa ok!!!Prosze pomózcie mi napiszcie co powinienem zrobic...A moze to byc przyczyna wył. inercyjnego?jeli tak napiszcie prosze gdzie on jest

______

Poprawiłem tytuł tematu. Proszę się stosować do formatu tytułowania wątków obowiązującego w tym dziale. Następnym razem będzie ostrzeżenie. mattiss

Opublikowano
Kolego jesli prad na pompe nie dochodzi to na bank immobilajzer ewent.przekaznik (przerabiałem juz takie cos)

Moze byc padniety ECU sprawdz czy do przekaznika dochodzi prad wogole

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D