Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Mój problem to wycieraczki. kiedy włączam wycieraczki na poczatku wszystko jest ok . Ale jak pochodza trochę dłuzej cos sie zacina i nie mozna w zaden sposób wyłączyć . chodza przez cały czas na drugim biegu nie na najszybszym..przełącznik wycieraczek nie reaguje na nic. > nawet przy wyłączonym silniku i bez kluczyka Przestają dopiero po jakimś czasie 5- 10 min , (chyba że odłącze akumulator to wtedy od razu) . Nie wiem co to może być , jak pada to nie włączam na cały czas wycieraczek tylko co chwile przyciskam wtedy jest dobrze nie zacinają się . A teraz jeszcze cały czas pada to szlak może trafić człowieka :duh: :mad2: ? Pomózcie Panowie ?? POZDRAWIAM sympatyków BMW mimo wszystko..!

______

Poprawiłem tytuł tematu. Proszę się stosować do formatu tytułowania wątków obowiązującego w tym dziale. Następnym razem będzie ostrzeżenie. mattiss

Opublikowano
Masz go z lewej strony koło głośnika przy nodze na dole.I najprawdopodobniej jest on winowajcą spróbuj go wyczyścić.pozdrawiam