Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam moge nabyc takie wlasnie ladne bmw i bardzo prosze o wasza pomoc. jest zepsuty w niej przegub. a nie moge znalezc innego. juz nawet dzwonilem do bmw ale powiedzieli 5 tys wiec odpuscilem. pomozcie jesli kogos znacie kto ma prawy przegub lub udzielcie informacji jakies ktore moga mi pomoc. moze regeneracja? tylko nie wiem ile by to dalo itd. pozdrawiam
Opublikowano
Przegub czego?? wału? osi? czy czego? za 5 tysięcy to możesz kupić 5 anglików i będziesz miał przegubów na 20 lat Na allegro są e34 z napędem 4x4 na części poszukaj :)
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... Naprawdę.... Aż ciężko czasami ich wyprzedzić...
Opublikowano
http://ekatalog.intercars.com.pl/ np tutaj masz do 525x 24v za 349 zł... a to tylko drogi inter cars... ponizej 200zł spokojnie znajdziesz jak poszukasz:) Pozdrawiam :)
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... Naprawdę.... Aż ciężko czasami ich wyprzedzić...
Opublikowano
na to co mi powiedzieli w bmw to tani. juz dzwonilem do intercars kagera i innych roznych duzych sklepow z czesciami. i mi powiedzieli jedno. jest w katalogu ale my na stanie nie mamy w zadnej placowce. :(
Opublikowano

witam

Mam całą półośkę przednią, tyle że lewą. Dostałem razem z autem z czego z prawej strony wymieniłem. Tą co mi została mogę odsprzedać, bo Beemke już sprzedałem jakiś czas temu. A z tego co mi wiadomo, to rzeczywiście jest ciężko z częściami do przedu (dlatego sprzedałem auto:) ) ale najprędzej i najtaniej będzie znaleźć regenerowaną. Pozdrawiam

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
witam trochę odświeżę temat jeśli chodzi o przeguby to znalazłem gościa który się zajmuje regeneracją sam mam taki przegub i jest ok jak ktoś jest zainteresowany to pisać na priv to podam namiary :)
Opublikowano
O ile zauważyłem to na polskich stronkach jak Allegro ciężko jest o niektóre części których na niemieckim eBay'u bywa pełno. Gdyby ktoś potrzebował to mogę pomóc z tej strony.