Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, rosnace ceny paliwa zmuszaja mnie do tego aby zalozyc instalacje gazowa w mojej beci...Jest to E32 735i z 1992 roku. Chce zalozyc instalke II generacji. Gdzie w Olsztynie dobrze zakladaja instalacje gazowe? Widzialem kiedys na forum, ze ktos polecal jakis zakład, ale teraz juz tego nie moge znalezc... Aha i jeszcze jedno pytanie. Jakiej firmy instalacje polecacie??

Z góry dzieki za odpowiedz :)

Opublikowano
Nikt nie wie? :worried: A moze znacie firme PrymGaz z olsztyna. Dowiadywalem sie i za instalke BRC mowili 1800 zl. Wydaje mi sie to tanio, koles chyba widzial co mowi. W innym zakladzie cena 2-2,5 tys zaleznie od elektroniki. Koles podczas rozmowy nie mowil zbytnio przekonujaco na temat II gen.
Opublikowano
przy takim silniku z instalacją II generacji złapiesz niezłego zmuła :arrow: zwężka w dolocie

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)

Opublikowano
Wiem o tym, ze auto straci na mocy...jakby to auto bylo wiecej warte to bym sie nie zastanawial jaki gaz zakladac, ale moze jeszcze pomysle nad sekwencja. Czasami lepiej dac troche wiecej zeby niz pozniej miec problemy i zalowac ze sie nie wydalo troche wiecej grosza na cos lepszego.
Opublikowano
Wiem o tym, ze auto straci na mocy...jakby to auto bylo wiecej warte to bym sie nie zastanawial jaki gaz zakladac, ale moze jeszcze pomysle nad sekwencja. Czasami lepiej dac troche wiecej zeby niz pozniej miec problemy i zalowac ze sie nie wydalo troche wiecej grosza na cos lepszego.