Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wczoraj chciałem kupic BMW 316 M43 ale zauwazylem, ze ma wymieniona przednia szybe(nie było oryginalnego znaczka BMW) o czym to moze swiadczyc sprzedawca sie tlumaczyl , ze poprostu kamyk odprysk i szyba pekla?????
Opublikowano

a ja wiem jak to się stało,otóż widziałem jak Harry Potter lecąc nisko nad ziemią na swojej miotle rzucał kamieniami w samochody,trafił kilka aut miedzy innymi BMW e36(irozbił w nim szybę)Tylko w filmie przedstawiaja go jako takiego "Jasia" a tak na prawdę to on jest bardzo złośliwy,niewychowany,jest wandalem i kibicem Legii(i jezdzi na ustawki).

A tak na poważnie, jak chcesz żeby ktoś ci powróżył to znam taką kobitkę.Na pewno będzie wiedziała co się stało z tą szybą.

A little piece of heaven in my hands
Opublikowano
W niemczech przednia szyba to element eksploatacyjny znam wielu co wymieniaja profilaktycznie co 4 lata to tylko w PL nie ma rzeczy eksploatacyjnych a spoleczenstwo tylko naprawia jak cos sie zepsuje :mrgreen:

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano

blah... ja juz sie boje co bedzie jak bede chciala sprzedac bunke.... zmieniona szyba (bo porysowana), wlasnie wymieniam lampy (bo zapinki popekali i swieca wszedzie tylko nie tam gdzie trzeba), wymieniona gorna oslona na chlodnice (zapinki popekali) i malowany przedni zderzak (a to nie ja wiec nie wiem czemu).

No "dzwoniona na pewno" :evil:

edit: pewno lepiej bym wyszla na posklejaniu czesci plastikowych, bo mialabym na nich date 042006, ale jakos nie przepadam za druciarstwem :roll:

to tak g'woli skojarzenia.

pzdr

GreenEvil

Dosiadales kiedys arabki? Idac stepa wsluchaj sie w nia, a zobaczysz jak kazdym drgieniem miesnia wyrywa sie do cwalu.

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=126984