Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ma ktoś pojęcie gdzie może uciekać płyn z chłodnicy? ;/ temp. trzyma cały czas z rury nie dymi nie miesza z olejem itp. wiec uszczelka nie wydmuchana pod głowica z chłodnicy też nic nie kapie...ale mam mokre plamy pod siedzeniami tzn patrząc od spodu pod siedzeniami pasażera i kierowcy...co tam jest?
Opublikowano
A może nagrzewnica puszcza i płyn cieknie pod wykładziną i gromadzi się w najniższym miejscu tj.pod siedzeniami?
niema nic lepszego niż BAWARKA
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Swoj wyciek zdiagnozowalem podkladajac karton pod auto przy kazdym parkingu :8). Polecam.

Jesli nie bedzie sladu, bedzie mozna zaczac myslec o dalszych krokach.

BMW Schnellservice

Mechanik

Elektronik

Opublikowano
mam dość głupie pytanie tam jest tylko to jedno odpowietrzenie w przy korku czy jest gdzies jeszcze? I czy z tego ma sie wylac woda czy nie?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Chodzi o to, zeby przestalo syczec, powinna sie wylewac sama woda z odpowietrznika.

BMW Schnellservice

Mechanik

Elektronik

Opublikowano
wyciek zlokalizowany....cieknie na rozgrzanym silniku...wyciek jest na sciance dzielącej komore silnika z kabina...jak wchodzi wąż na tym mocowaniu....płynu ubywa w tempie ok pół litra na godzine ale najdziwniejsze jest to że wskazówka stoi ciągle na "baczność" czyli trzyma temperature. A i dziś na kompie wywaliło mi błąd 139 map cooling activation