Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. W ostatnim czasie dowiedziałem się że w swoim BMW mam pękniętą głowicę. Według mnie jak i pewnie według wielu z was nie opłaca się wymiana głowicy, postanowiłem więc kupić drugi silnik jakim jest M52 B28 rocznik 97 z przebiegiem 150 tys mil (anglik). Za goły silnik zapłaciłem 2500 PLN a was drodzy koledzy chciałbym zapytać czy do tego silnika będzie pasował osprzęt z mojego starego (2.5 M50). Wiem że niezbędna jest wymiana komputera. Czy jest coś jeszcze o czymś powinienem wiedzieć? Z góry dzięki pozdro
Opublikowano

Poszukaj :search:

a jak szukac sie niechce to masz problem :mad2:

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano
a ty spamujesz jak odpowiadasz w temacie to chyba żeby pomóc a nie se poszukaj poszukaj ty i daj link.nie które części mogą pasować tylko nie wiem czy te dodatkowe jak jakieś masz?
Opublikowano

Czlowieku opisywalem tego swapa z 5 razy i to bardzo dokladnie co i jak Ja szukac nie musze mam to w malym paluszku :twisted:

A wyszukiwarka ci powie co sie nada a co nie :mrgreen:

Roznica jest taka ze ja troche juz jestem na forum a ty jestes nowy wiec nie dziw sie ze pisze poszukaj skoro temat wielokrotnie walkowany

Opublikowano

nie będę już pisał więcej na tym temacie nie o temacie :D bo aby spam jest

Ale wiesz link mogłeś mu dać a trochę tego jest tych tematów żeby coś porządnego znaleźć trzeba się dobrze naszukać

Opublikowano
nie będę już pisał więcej na tym temacie nie o temacie :D bo aby spam jest

Ale wiesz link mogłeś mu dać a trochę tego jest tych tematów żeby coś porządnego znaleźć trzeba się dobrze naszukać

i dlatego warto zakladac nowy temat :mad2:

zawsze mozna napisac juz w istnejacym a nie kolejny zakladac wlasnie przez takie walkowanie nic znalesc nie mozna :mad2:

A przeciez mozna wsystko napisac w istniejacym temacie

Opublikowano

i dlatego warto zakladac nowy temat :mad2:

zawsze mozna napisac juz w istnejacym a nie kolejny zakladac wlasnie przez takie walkowanie nic znalesc nie mozna :mad2:

A przeciez mozna wsystko napisac w istniejacym temacie

Też jestem tego zdania :cool2:

Opublikowano
ok zachowałem się jak gówniarz i obiecuję poprawe :D chodzi po prostu o to że siedziałem do tej pory na innym forum i tam nie mógł się nikt w tym temacie wypowiedzieć z powodu swej niewiedzy podejrzewam. Dzięki wyszukiwarce dowiedziałem się że kolektor lepszy będzie z m50 no i wiązka może zostać ta sama bo miałem vanosa wcześniej. Powiecie mi czy jest coś jeszcze istotnego o czym powinienem wiedzieć czy zostanę znów odesłany do wyszukiwarki?