Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam pewien problem ze swoja 316 otóż rano kiedy silnik jest zimny jak zapale auto i wrzuce luz to obroty zaraz spadaja i samochod mi gasnie natomiast kiedy juz sie nagrzeje,juz normalnie chodzi i problem sie juz nie powtarza tylko zraza po nocy.Nie wiecie czym to moze jest spowodowane lub mial ktos podobny problem??mechanik powiedzial ze nie wie czemu gasnie ale dzis usunal mi bledy w komputerze bo mówił ze było duzo czy to ma wogole jakis wplyw na to co sie dzieje??prosze o pomoc i pozdrawiam
Opublikowano
Witam mam pewien problem ze swoja 316 otóż rano kiedy silnik jest zimny jak zapale auto i wrzuce luz to obroty zaraz spadaja i samochod mi gasnie natomiast kiedy juz sie nagrzeje,juz normalnie chodzi i problem sie juz nie powtarza tylko zraza po nocy

Sprawdź szczelność układu dolotowego i krokowy bo to są najczęstrze bolączki tego objawu