Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam mały problemik - nie działa mi ręczna regulacja oparcia (elektryczny tył/przód góra/dół działa normalnie - wiem, że nie powiązane ale piszę żeby było wiadomo, że nie chodzi o ten element). Dźwignia do regulacji jest luźniejsza niż przy fotelu pasażera - ktoś miał już ten problem ? Ewentualnie może ktoś się natknął w czeluściach internetu na jakiś DIY ^^.

Opublikowano
Zdaje się, że jest tam metalowa linka odpowiadająca za regulacje pewnie się wypieła albo urwała, jak nic nie zobaczysz zaglądając pod spód to trzeba by wyjąć fotel...
http://img214.imageshack.us/img214/7770/z3roadsterturninwheelsln4.gif
Opublikowano
Głównie mi chodzi właśnie o to jak się do tego mechanizmu dostać - czy da się jakoś od boku np :D. Nie miałem jeszcze okazji dokładnie fotela obejrzeć ale przygotować się wcześniej do "grzebanka" zawsze warto :D.
Opublikowano
jutro w wolnej chwili poszukam bo mialem zdjecia wyjetego fotele chyba z kazdej strony :) kiedys nawet zdejmowalem ten plastik co jest przy dzwigni, byla tam chyba tylko jedna sruba, moze dwie :roll: nie pamietam...
ZAPRASZAM UZYTKOWNIKOW SERII Z !>KLiK