Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 445
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

dokladnie jak pisze mati !!!

proponuje 28.4 ale to moze nie wszytskim pasowac bo bedzie sie zblizal majowy weekend, to 5.05. bedzie lepszym terminem :norty:

miejsce spotkania slask moze byc cz wa ,mozemy na jakim parkingu ewentualnie na kamieniolomach :norty:

wyskoczyc cos zjesc no i napic sie soczku czy kto co lubi :norty:

mozna tez podjechac na wyrazow ale tam warunki sa nie sprzyjajace i ktos moze wraca na lawecie :mrgreen:

Opublikowano
28.04 niestety jestem nad morzem na dlugi weekend to moge dorzucic foty ale z plazy... o ile pogoda dopisze :) pozdr..
  • Zarejestrowani
Opublikowano
no to ja na 28.04 odpadam bede na PW2012 w Poznaniu ;)

PW - Przywitanie Wiosny?? Możesz podać jakieś szczegóły tego wydarzenia? Chętnie bym się tam wybrał, ale nie znam szczegółów, bo nie jestem członkiem klubu. Jakiś czas temu wysłałem papiery z podaniem o członkostwo, ale chyba jeszcze nie zostało rozpatrzone.

Opublikowano
no to ja na 28.04 odpadam bede na PW2012 w Poznaniu ;)

PW - Przywitanie Wiosny?? Możesz podać jakieś szczegóły tego wydarzenia? Chętnie bym się tam wybrał, ale nie znam szczegółów, bo nie jestem członkiem klubu. Jakiś czas temu wysłałem papiery z podaniem o członkostwo, ale chyba jeszcze nie zostało rozpatrzone.

Nasz do Matiego on wie wszystko

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

to ja mam taki pomysł.

może niech każdy poda która z poniższych dat mu najbardziej odpowiada i wybierzemy najlepszy termin.

12/13 maj

19/20 maj

26/27 maj

2/3 czerwiec

osobiście podbijam 19/20 maj jako najbardziej dogodny dla mnie. jak pozostali?

ps. przyznam że jestem tu świerzynka więc nie chcę jakoś mocno narzucać więc zachęcam do ew sugestii.

czy lokalizacja jest w jakiś sposób ustalona czy też wypada coś wspólnie ustalić?

• Zarejestrowani
Opublikowano
To ja z Wrocławia 19/20 do Częstochowy też może bym się kopnął. Już ponad 1/2roku mam jedynkę i ciągle nie mogę się zebrać na jakiegoś spota :). Na dzień dzisiejszy mogę przyjechać :)
Opublikowano
To ja z Wrocławia 19/20 do Częstochowy też może bym się kopnął.

to może ustaw się z tommy80 i Sweeperem, bo jeśli dobrze zaobserwowałem też są z Wrocka. co trzy "jedynki" to nie jedna :)

• Zarejestrowani
Opublikowano
Jak już będę pewny, że będę jechał to się będę próbował z nimi umówić. Raźniej będzie się jechać ;)
Opublikowano

Póki co skromna lista chętnych na spotkanie w Częstochowie :)

Jednogłośnie przewaga terminu 19/20 maj.

1. Mucha_88

2. Optimus Prime

3. kubik

4. krzysiek555

A gdzie towarzystwo z KrK ??? :)

Opublikowano
Ja pod znakiem ( ? ) raczej jedynką nie przyjadę bo szykuję się wojna pomiędzy BMW a mną :) temat przeskakującego rozrządu powrócił po raz 4 , więc jeżeli się pokażę to e90