Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi o "route via"-po dojściu do tej funkcji wyświetla mi się komunikat o tym,że nie ma możliwości,brak dostępu (not available)

Coś robię nie tak czy w NAVI BUSINESS ta funkcja jest niedostępna? Wg książki obsługi-w wersjach po lifcie powinno to działać.

I na marginesie-czy działają Wam funkcje "TMC" z komunikatami typu korek,światła,remonty itd?Działa to w POLSCE w ogóle? Czy w NAVI B. jest to dostępne?

Pozdrawiam

MIKE

"Pokazał taki międzynarodowy gest pokoju i przyjaźni, środkowym palcem" M.Sokół o geście Nicka Heidfelda :-)

Opublikowano

Dzięki :D

Liczę jeszcze na wyjaśnienie tego nieszczęsnego "route via" :)

MIKE

"Pokazał taki międzynarodowy gest pokoju i przyjaźni, środkowym palcem" M.Sokół o geście Nicka Heidfelda :-)

Opublikowano
Co tu dużo wyjaśniać.. nie działa i już. Może w nowych wersjach Business coś w tym temacie ruszą.. tak samo jak może włączą TMC jak już będzie działać w PL :D

E30, E36, E60, E87, F48

Opublikowano
Jeszcze jedno-po wcisnięciu ikonki,dzieki której mapa zwiększa się i zajmuje cały ekran nawigacji (to chyba 3cia ikonka od góry po lewej stronie na "małej" mapie)-duża mapa jest wyświetlana z północą u góry (tylko i wyłącznie) i nie przesuwa się wraz z postepem podróży.Wydaje mi się,że było inaczej ale sam już zaczynam wątpić w to co było. jakieś sugestie?

MIKE