Skocz do zawartości

PRZERYWANIE PRACY SILNIKA, POMOCY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM

MAM Z MOJĄ BMW 520i 24V M50 BEZ WANOSA PROBLEM, AUTO PRZERYWA GUBI ZAPŁONY NA OK 1S PRZY CZYM TYKA PRZEKAŻNIK POMPKI PALIWA ( NIEBIESKI ) , DZIEJE SIĘ TAK NA WOLNYCH JAK I PRZY JEŻDZIE 2000/OBR 3000OBR ROBI KANGURKI NA BENZYNIE TROCHE MNIEJ NIŻ NA GAZIE (SEKWENCJA) JAK JEST ZIMNA PROBLEMU NIEMA LECZ JAK SIĘ ROZGRZEJE ( NAJLEPIEJ W KORKU) TO NA GAZIE NIE IDZIE RUSZYĆ A NA PB Z WIELKĄ BIDĄ , NA DIAGNOSTYCE ZERO BŁĘDÓW, PRZEKAŻNIK POMPKI PALIWA PODMIENIAŁEM JAK RÓWNIEŻ KOMPUTER, PRZEPŁYWKE , KROKOWY I NIC DALEJ WALI KANGURKI, POMOCY..

CZY MOŻLIWE JEST USZKODZENIE CZUJNIKA WAŁU, TEGO JESZCZE NIE PODMIENIAŁEM

Opublikowano
czujnik położenia wału i wałka rozrządu też podmieniałem i nic,, tyka dwa przekażniki w chwili przygaśnięcia silnika jeden pompki paliwa a druki niewiem od czego jest znajduje sie tuż obok.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam

podmieniłem cewki zapłonowe na bosh i było zdecydowanie lepiej, ale jak dostała cewki beru o nr 1 703 359 problem się rozwiązał w 100 %.

najgorzej pracowała na cewkach zundspule.