Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Co To Oznacza ??

[MOD EDIT] Poprawiłem ortografię bo aż poraRZa :-)

Edytowane przez Marcel_005
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
liquide de frein - płyn hamulcowy
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wymienić. To jest informacja o zbliżającej się w maju (5/2010) konieczności wymiany płynu. Niski poziom sygnalizowany jest inaczej. Zapodaj sobie instrukcję obsługi.
Opublikowano
a tak dokładnie mam go dolac czy jak ?? czy całkowicie wyminic ??

Wymień, skasuj inspekcję płynu i ciesz się radością z jazdy :-)

Pzdr.

Opublikowano

sprawdzałem płyn hamulcowy i jest prawie pełen czyli co to ma znaczyc ten komunikat ??

proszę o odpwiec

pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Pewnie, że wolno. Chociażby z allegro.
Opublikowano
a skand mam instrukcję obsługi sobie załatwic jezeli wolno wiedziec ??

Skąd jak już. Kolego jest link w pierwszym poście (viewtopic.php?f=70&t=118565)

:search: :search: :search: :search: :search: :search: :search: na przyszłość

Upływa termin wymiany płynu i stąd ten komunikat. Jeśli uważasz, że jest git - skasuj sobie komunikat i jeździj dalej... ja jednak proponuję wymienić płyn i dopiero skasować inspekcję (było o tym :search: ) sam niedawno przerabiałem temat wymiany płynu.

Pzdr.

Opublikowano
wolę wyminic a jakiej dokładnej firmy mam kupic ten płyn i ile litrów ??

Napisałem przecież, że przerabiałem ten temat... poszukaj sobie :search:

Opublikowano
po wymianie tego płynu jak skasuje sobie sam ten komunikat to już się samo ustawi kiedy nastepna wymiana ?? bo olejek juz wiem jaki i ile . tylko nie mage znlesc tego co pytam
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
po wymianie tego płynu jak skasuje sobie sam ten komunikat to już się samo ustawi kiedy nastepna wymiana ?? bo olejek juz wiem jaki i ile . tylko nie mage znlesc tego co pytam

Tak sam sobie ustawi.

Pzdr.

Opublikowano

Kup Dot 4 albo Dot 5, firma w zasadzie nie jest istotna, bo plyn i tak spelnia specyfikacje techniczna niezaleznie od firmy produkujacej. Ilosc literkow zalezy jak chcesz wymieniac. Generalnie jeden powinien Ci w zupelnosci wystarczyc, aczkolwiek podjedz na warsztat, ktory ma INPE i pompe do wymiany plynu, to powiedza Ci czy jeden litr jest wystarczajacy do zalania tejze pompy.

Sprzedam:

1. Agregat DSC kompletny

2. HCU do DSC nowka w atrakcyjnej cenie.

3. Junctionbox control unit - sterownik sterujacy elektronika auta.

Opublikowano

litr płynu starczy. Musi być DOT 4 dobrej firmy. Czy płyn jest dobry dowiesz sie po temperaturze wrzenia. Norma dla DOT 4 to 230 st, lepsze firmy robią płyn z temp wrzenia 260, ja zalałem TEXTARA z 270 st.

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv