Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wydaje mi się że jest, ja u siebie w poprzedniej e46 z navi 4:3 i bm24 PODŁĄCZAŁEM taki zestaw. Był to wzmacniacz i skrzynka, tylko w bm24 i wydaje mi się w bm 54 też nie ma wyjścia na wzmak więc musisz szukać tak jak ja wzmak który możesz podpiąć pod kable od tylnych głośników wysoki poziom ( ja podpinałem pod tylne, odłączyłem tylne głośniki bo psuły efekt). Zestaw jaki fajnie grał w mojej e46 kombi to wzmak hetz i głośnik hertz który grał rewelacyjnie jak dla mnie z ta kasę :

http://www.allegro.pl/item1007479802_hertz_esx200_supermini_sub_20cm_mdf_800w_wroclaw.html#gallery

mogę powiedzieć że jak koś jest z wrocka to koleś w tej firmie jest pasjonatem i gadałem z nim o nagłośnieniu w bmw przez 2 godziny :)

Le Mans winners 2006 2007 2008 R10tdi :) 2009 908 HDI :) 2010 R15 TDI ;)no cóż trzeba wiedzieć gdzie leży przyszłość motoryzacji :) TDI
  • 1 rok później...
Opublikowano
Witam. Podepnę sie pod temat. Jestem w trakcie zakupu e39 530d w kombiku z dużą navi a ze starego auta została mi aktywna tuba czy bedzie jakas mozliwość podłączenia jej przez chinch? Jakie ewentualne koszty mnie czekaja? Dodam tylko że w temacie BMW audio jestem jeszcze zielony...