Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich czy kos moze mi potwierdzic na 100% ze ta łapa na Allegro jest z E32 z skrzyni manualnej? dzisiaj zalozylem sprzegło, skrzynie ,pedaly chcialem zalozyc wal podnosze skrzynie i lapa nie pasuje,gosc mowil mi ze łapa z automatu jest taka sama szlak mnie trafia
Opublikowano
os automatu jest inna napewno ta ze zdj nie wiem ale sprawdze to ale chyba ty brales odemnie tunel ktorego ci jeszcze nie wyslalem wiedz jesli chcesz to dorzuce tam ta lape jesli jest ale dla pewnosci sie upewnie
Opublikowano
Witam nie bede pisał juz nowych tematow,ale ta łapa co dostalem z tymi poduszkami nie pasuje http://moto.allegro.pl/item1000174384_poduszka_skrzyni_bmw_e36_e34_e46_e39_e32_e38.html i teraz pytanie do was czy skrzynie sa jakies inne ? byly rózne rodzaje i rózne łapy ? czy wszystkie skrzynie z M30 sa takie same mi juz rece opadly,skrzynia jest zamontowana wal tez załozony,jak dopasuje łape do otworow w tunelu to sa niesymetrycznie z tymi wyceciami w skrzyni niech ktos mi pomoze ?
Opublikowano
zalozylem ta lape,ale musialem wywiercic 2 nowe otwory,dziwne jest to ze pojezdzilem chwile z 20 minut troche jej dalem,i zauwazylem ze lewarek i ta guma na wybieraku jest ciepla czy to normalne ??jak sie przylozy reke do tej gumy to normalnie ciepło bije w reke,myslalem ze ogrzewanie właczone co tak sie tam grzeje ?