Skocz do zawartości

migotajace tylnie lapy diodowe 2000r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
auto bylo skladane od podstaw komputery i moduly sa ok,podobno trzeba skonfigurowac modul swietlny ale z tym jest problem gzie i ponoc niemalo kosztuje!!!Z tego co wiem jest jakis skuteczny patent na ten problem?!?!POMOCY!!!!!Dzieki z gory!!!!!!!
Opublikowano
auto bylo skladane od podstaw komputery i moduly sa ok,podobno trzeba skonfigurowac modul swietlny ale z tym jest problem gzie i ponoc niemalo kosztuje!!!Z tego co wiem jest jakis skuteczny patent na ten problem?!?!POMOCY!!!!!Dzieki z gory!!!!!!!

Migocza obie czy tylko jedna i cala powierzchnia czy tylko niektorymi

diodami?

Punto75>BravoGT>MB260E>MBC280>*PuntoHLX>MBC320>MBE50AMG>VectraC>BMW528 . it's nice to be important but it's more important to be nice

>>> psychop's lab mike.xray.pl

Opublikowano

Proponuje chwilkę poczekać, może wszytsko wróci do normy. Pamiętam, że jak ja zakładałe ledy na tył to na początku też miałem problemy... Napięcie prądu i cała elektryka została dokładnie przepatrzona i wszystko było OK a jedna lampa(bodajże lewa) świeciła słabiej niż prawa. Reklamowałem lampe, wymienili mi na nową i to samo-bez zmian. Odcień był widocznie bledszy od pozostałej. Musisz uważać na ledy czy nie są uszkodzone bo z tego co pamiętam to oryginalne helli są chyba nierozbieralne i ledów się chyba nie naprawia.

Finał był taki, że pojeździłem chwilke z taką lampką a potem wszystko wróciło do normy... :D

SPONSOREM MOJEJ NIEOBECNOŚCI SĄ BROWARY ŻYWIECKIE S.A. :)))

BMW-MADE BY WINNERS, MADE FOR FUN !!!!