Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
bmw 730 juz bez gazu niby ok ale po dodaniu gazu autko traci moc i gaśnie.próby odpalenia nie przynosza skutku. odpala za 4razem po 2minutowym niepróbowaniu. i ja sie pytam co to moze być Edytowane przez konradj23
Opublikowano
Kolego przede wszystkim poprawnie zatytułuj swój post. Wtedy ktoś napewno Ci pomoże. Tytuł ??? Nikomu nic nie mówi.

Mamuuussiu a czemu ci ludzie klęcza?

......... bo to synku jedzie siódemka!

http://img355.imageshack.us/img355/6865/s5000290mz8.jpg

Leokadia, Amelia, Przemek, Marcin

http://7er.pl/customprofilepics/profilepic345_1.gif

WIELE SERC, JEDNO BICIE. BMW PONAD ŻYCIE

www.bmwteam.boo.pl

Opublikowano
..a i no spalanie przejechałem się nią kawałek dłuższy spalanie przy 60km/h 1700 obrotów wyszło 20litrów... :shock:no i oczywiście przy jeździe łuna dymu/spalin/nieprzepalonej benzyny... :( juz sam nie wiem jak to nazwać
Opublikowano

lokaczbmw kolega miał racje przepływka do wymiany...aleee

wsadziliśmy przepływke kumpla dobrą 100%

zaczeła chodzić normalnie po dodaniu gazu nie gasła itd nie kopciła spalała wache normalnie...

po ok 3minutach zaczeła gasnąć...cały czas...

ktoś ma jakieś coś??bo ja już nie wiem...

Opublikowano
Może przez tą starą przepływke masz jakieś błędy?Załóż może tą dobrą i pojedź na kompa,wtedy będziesz wiedział co i jak.Pozdrawiam.
Opublikowano

ogólnie nowa przepływka jest (:spalanie w normie nie kopci chodzi ..ale... chodzi chodzi i zaczyna gasnąć np.podjade na stacje jest git zgasze tankowanie odpalam wrzucam bieg i...sie dusi/dławi...przepchne to i chodzi normalnie

a na postoju pochodzi chwilke i kuca

o co chodzi Panowie i Panie(: