Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam pytanie : niemam z jednej strony na rurze z przeplywomierza obejmy (zacisku) przy silniku już mam i niewiem czy zakładać dodam że kilka razy miałem wystrzał że wyleciała z przeplywomierza zalożylem i dziala dalej (fachowcy) mówili żeby niezakladać żeby w środku coś niewywaliło przy wystrzale tylko czy ma to wplyw na prace silnika że niema tej obejmy?
Opublikowano
powinna byc aby nie ssalo lewego powietrza... jesli masz wystrzal to powinienes miec zalozona klapke aby nie rozwalilo przeplywomierza.... na tej przystawce masz otowry po obwodzie zasloniete opaska gumowa... jk strezl gaz to cisnienei uchodzie tymi otworami... a swoj droga, ile pali gazu pali Twoja BeMka? rowniez mam na II genercji i nie wiem czy nie zalozyc sekwencji
Opublikowano
powinna byc aby nie ssalo lewego powietrza... jesli masz wystrzal to powinienes miec zalozona klapke aby nie rozwalilo przeplywomierza.... na tej przystawce masz otowry po obwodzie zasloniete opaska gumowa... jk strezl gaz to cisnienei uchodzie tymi otworami... a swoj droga, ile pali gazu pali Twoja BeMka? rowniez mam na II genercji i nie wiem czy nie zalozyc sekwencji

dzięki za info właśnie mam tą przystawke i niewiedziałem po co ona jest hehe teraz już wiem :) a gaz mam BRC spalanie średnie ok 10 litrów na mocy silnik dużo nie traci jestem zadowolony