Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zgubiłem kluczyki od mojej e46, niestety miałem tylko 1 komplet i teraz nie mam nic, co robić ? da się np dorobić wkładkę i dopasować później pilot i wszystko do immo ?

Opublikowano
a samemu mając trochę pojęcia da się zrobić to ? tzn zaprogramować drugi pilot do immo ? wkładka to wiadomo ale programowanie chyba nie jest takie trudne przynajmniej w grupie VAG bo takie coś robiłem tylko pytanie co potrzebuje ? programator do transponderów ? jakiś program + fejs to odczytania pinu ? jak to jest ? serwis chciałbym traktować jako ostateczność, wole samemu zrobić i żeby sprzęt został :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
a samemu mając trochę pojęcia da się zrobić to ? tzn zaprogramować drugi pilot do immo ? wkładka to wiadomo ale programowanie chyba nie jest takie trudne przynajmniej w grupie VAG bo takie coś robiłem tylko pytanie co potrzebuje ? programator do transponderów ? jakiś program + fejs to odczytania pinu ? jak to jest ? serwis chciałbym traktować jako ostateczność, wole samemu zrobić i żeby sprzęt został :)

Koszt sprzetu to okolo 1000 Euro. Widzialem tez cos za 2000 pln. Pestke dorobisz na podstawie danych z EWS.

Co do wkladki to sie nie wiem. Dziwne ze nie miales plastikowego wzornika.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dla 1 szt nie ma to sensu a cenna w ASO jest bardzo zblizona do cenny u Pana Kazia. Zapytaj o rodzaje dostepnych kluczy nie wiem jak w e46 ale w e36 byly bez pilota i sa duzo tansze.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

"Witam.

Zgubiłem kluczyki od mojej e46, niestety miałem tylko 1 komplet i teraz nie mam nic, co robić ? da się np dorobić wkładkę i dopasować później pilot i wszystko do immo ?"

Czy ten kluczyk jeszcze aktualny? jeśli jeszcze nie zrobiłeś, mogę pomóc. potrzebne mi EWS i klucz będzie.