Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM MOJA TO E36 320i VANOS 93r. MOJ KOMPUTEREK POKAZUJE TEMP ZEW.I GODZINĘ. PYTANIE JEST TAKIE CZY POWINIEN POKAZYWAC COS JESZCZE? PONOC JESZCZE SPALONE ZARÓWKI I COS JESZCZE

______

Poprawiłem tytuł. Proszę się stosować do regulaminu i formatu tytułowania: viewtopic.php?f=68&t=120678 . Następnym razem ostrzeżenie. Caps Lock OFF!! mattiss

Opublikowano
WITAM MOJA TO E36 320i VANOS 93r. MOJ KOMPUTEREK POKAZUJE TEMP ZEW.I GODZINĘ. PYTANIE JEST TAKIE CZY POWINIEN POKAZYWAC COS JESZCZE? PONOC JESZCZE SPALONE ZARÓWKI I COS JESZCZE

tylko tyle będzie pokazywał.Spalone żarówki,braki płynów itp pokazuje 11 lub 18 przyciskowy komputer(z funkcją check)

p.s wyłącz caps lock

A little piece of heaven in my hands
Opublikowano
Kazdy komp ma check-a ;)

Do pokazywania spalonych zarowek itp potrzebna jest instalacja cc - w przeciwnym przypadku check "sprawdza" tylko wyswielacz :)

pzdr

GreenEvil

bezedura...tylko urządzenie 18 przyciskowe ma nazwę obc,boardcomputer(komputer pokładowy)

11 przyciskowy nazywa się check-control z temperaturą zewnętrzną i cyfrowym zegarkiem

8 przyciskowy to check-control

7 przyciskowy to cyfrowy zegar z temp. zewnętrzną.(bez funkcji check)

twierdzenie że każdy komp ma check jest tak samo prawdziwe jak to że każdy komp oblicza spalanie. :wink:

A little piece of heaven in my hands