Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, chciałem zapytać czy ktos tu juz wyciągał oryginalne radio? chce na jego miejsce wsadzic jakies lepsze oczywiscie innej firmy, pytanie co mi potrzebne jakie okablowanie i co przestanie mi działac w kierownicy, oraz czy potrzeba jakies specjalne ramki.... i co ze mnieniarka cd w bagażniku? dziekuje za podpowiedzi :D
Opublikowano
Ja wyprułem przewody z bagola po lewej stronie masz wszystkie kable tam gdzie zmieniarka i reszta ustrojstwa (trzeba je wyciąć ze złącza Bawaria opis znajdziesz na necie, i połączyć z kostkami ISO które kupisz w sklepie caraudio albo w mediamarkt). Panel z przodu zostawiłem bo mam monitor ale podejrzewam ze mozna dostac zaślepkę z otworem na radio w salonie BMW. Radio zamontowałem pod podłokietnikiem z tyłu, steruje je z pilota. W bagolu 2 wzmaki woofer jest o.k. Zmieniarka jest analogowa więc nie da się z tym nic zrobić niestety po prostu leży wypięta.
Czy ktoś zamawiał BMW?
  • 2 tygodnie później...