Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam.wiem,że to może już było ale nie mogę znaleść konkretnych rzeczy.mam problem z ogrzewaniem pasażera ciepłe powietrze leci tylko na nogi a ze środkowego nawiewu zimne i u góry też.domyślam się,że to klapki nawiewu.jak po kolei się do nich dobrać,co trzeba odkręcić.auto z klimą...drugie pytanie-czy z nawiewu na tylną kanapę ciepłe powietrze też powinno lecieć,czy tylko zimne i pod którą strefę on jest podpięty,bo mi tam też leci tylko zimne....zauważyłem też dzisiaj,że klima przestała chłodzić,zima działała ale to chyba już inny problem
PRZEDNI NAPĘD JEST DLA DZIEWCZYNEK
Opublikowano
witam.dzisiaj patrzyłem na silniczki regulacji klap wyglądają na dobre.czy to możliwe aby zepsuł się panel klimatyzacji-od strony pasażera wogóle nie słychać aby te silniczki pracowały ,klima też wogóle nie działa po wduszeniu przycisku brak reakcji.co to może być
Opublikowano
i co Panowie nikt nie wie :(
Opublikowano
jesli masz stary panel z pokretlami z klima to rozbierz lewa strone nagrzewnicy i schowek wcisni wloncznik krancowy srubokretem po srodku nagrzewnicy :mad2: i bedziesz mial cieple powietrze przez przednie klapik i gorne juz tyle to walkuje ze nie chce mi sie nawet o tym gadac ruszcie glowa!
Opublikowano
witam.panel mam nowy z poziomymi pokrętłami.to też zadziała?a możesz wrzucić jakieś zdjęcie jak wygląda ten włącznik krańcowy