Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Chodzi o to żeby kupić wszystkie urządzenia z instalki(nowe) i zamontować w dobrym warsztacie za jakieś 500-800zł bo tyle by pewnie kosztowało. I tak wyszło by taniej, czy Prince sprzedaje klientom indywidualnym?? Pozdr.
kocham moją bejke!!!!!!!!!!
Opublikowano

Napewno sprzedadzą Ci same komponenty, ale napewno po dużo wyższej cenie niż swoim partnerom z którymi mają podpisaną jakąś umowę i duże upusty. Jedynym importerem jest

LTA Polonia Import-Eksport

Importeur - Importer

UL.Pakosz 53

25-046

Kielce

Poland

041-3738400

041-3738400

[email protected]

http://www.autonagaz.com.pl

Montaż instalacji gazowej to poważna sprawa i nie oddałbym swojej 740 panu Staszkowi z garażu żeby zaoszczędzić parę złotych.

Zwróć uwagę że na instalację nie masz gwarancji (no chyba że u pana Staszka).

I jeszcze jedna sprawa, będą się uczyć na Twoim samochodzie, a ja nie znoszę czegoś takiego.

Opublikowano
po drugie, aby pożniej wbić w dowód instalacje gazową musisz mieć fakture VAT oraz wyciąg z homologacji oraz numer ITS osoby która zakłada ci gaz, inaczej ci nie wbiją! skończyło sie zakładanie u pana stasia!heh :nienie:
Opublikowano

mi przez myśl nie przeszło zakladnanie u "pana Stasia" Chciałem to montować w jakimś autoryzowanym warsztacie, który robił już to dziesiątki razy.. Zastanawia mnie ile oni mają marży na samej instalacji?? nie zdziwiło by mnie to jakby za instalke i założenie klient miał im zapłacić 5500zł a same komponenty kosztowały by np 3500zł, po doliczeniu 700zł za założenie to wychodzi 4200zł czyli już kradą 1300zł. To były hipotetyczne wyliczenia, tak sie zastanawiam, a co szkodzi Przedstawicielowi Princa na Polske sprzedać zwykłemu klientowi po cenie jaką płacą mu inni zwykli klienci- firmy, (albo kupić np w Niemczech itp)

Może nawet z gwarancją dało by sie dogadać za dodatkowe 100zł.. i tak wychodziłoby duzo taniej.. Musze poprostu zadzwonić do tej firmy co podał JELITO i sie dowiedzieć, tylko że i tak w ciągu najbliższego miesiąca ja sobie gazu nie założe. Pozdro!

Opublikowano
nie zdziwiło by mnie to jakby za instalke i założenie klient miał im zapłacić 5500zł a same komponenty kosztowały by np 3500zł, po doliczeniu 700zł za założenie to wychodzi 4200zł czyli już kradą 1300zł.

źle napisane - nie kradną a zarabiają - każdy musi z czegoś żyć i nikt za free robić nie będzie

http://www.maszty-flagi.com/bmw/E39_forum.jpg
Opublikowano
wiem, widzisz ja jeszcze studiuje i nie mam za dużo kasy.. :? ale niektórzy to kradą! bo naprawde są zajebiste nierówności społeczne! tyle uczciwych ludzi tyra za marne grosze, a niektórzy to nie wiedzą co z kasą robić, ale żeby dac podwyżki swoim pracownikom to już na to nie wpadną! :naughty: