Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam pytanie ile wedlug was moze kosztowac wyspawanie nadkola tylnego wewnatrz bagaznika w e30 coupe. Pojawia sie tam woda po deszczu i zauwazylem dziure wielkosci polowy dloni pomiedzy wewnetrzna strona blotnika a nadkolem na wysokosci wlewu paliwa u mnie blacharz za cos takiego zaspiewal 1,5 tys bez malowania mieszkam w miescie ok 12 tys mieszkancow blacharzy jest kilku. co myslicie o cenie?
Opublikowano

tez wydawala mi sie zawyzona, ale coz nie wiem, nie znam sie, ja tu tylko sprzatam :D.

Swoja droga niebardzo usmiechalo mi sie wydawac 1,5 tys na wyspawanie jednego elementu skoro i tak planuje w najblizszym czasie przesiasc sie na e34, ale tez nie chce zostawiac komus balaganu po mnie do posprzatania, autko jest w stanie naprawde dobrym poza ta jedna bolaczka, ktora maja chyba wszystkie e30 nie katowane, nie zagazowane wiec mysle ze warto to w miare za przystepna cene zreperowac bo nie czarujmy sie z taka dziura to mi wartosc przy sprzedazy myknie o polowe w dol

A moze ma ktos namiar na przyzwoitego blacharza w okolicach Opola nie wiem czy chopaki z M-Auto sie zajmuja blacharka?