Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czy w nowej 7er napęd na cztery łapy jest tylko w modelu 750ix? Przewinęło mi się gdzieś 740xd, ale być może był to błąd w ogłoszeniu/artykule. Wiadomo coś na temat innych wersji z x-drive'm?

Sprzedam Hondę Civic Sport 1.4, salon PL, bezwyp., I właściciel, 80 tys. km - info PW
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)
Jak dla mnie wielki ból bo jestem przyzwyczajony do diesli , byłem ostatnio w salonie aby wypytać się w tej kwestii. I z tego co mnie poinformowali przez najbliższy rok nic takiego się nie zapowiada.Szkoda również ,ze jest taki mały wybór tych samochodów z x-drive w wersji Long. bo jak dla mnie najlepszym rozwiązaniem byłaby F02 730 XDL ( czy jak tam się to zapisuje) . Edytowane przez Rambo21
Opublikowano
Byłem salonie jakiś tydzień temu na Górze Libertowskiej i powiedzieli ,że nie mają nic innego w ofercie, tylko to co jest w cenniku . a poza tym mnie by interesowała F02 diesel X-Drive a takiego rzekomo długo nie am być jeśli w ogóle się pojawi.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

"Również we wrześniu 2010 roku BMW 740d xDrive stanie się głównym graczem w klasie luksusowych sedanów wyposażonych w silnik Diesla, który otrzyma tę innowacyjną technologię napędu (xdrive)."

Oto co przeczytałem w internecie. Myślę że powinieneś zawitać do salonu i popytać jeszcze raz kogoś kompetentnego. Poproś o pana Marcina (chyba tak ma na imię). Rok temu sprzedawał mi auto i jest świetnie zorientowany w sprawach BMW ;)

Powodzenia