Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam Beemkowiczów,

mam pytanko, niedawno poskładałem auto. długo stało na dworzu bez przedniej szyby i paru detali :duh: . teraz jak odpalam auto i się nagrzeje to w wylotów powietrza wydobywa się dziwny dymek :lol: . nie śmierdzi on spalenizną :nienie: . zastanawiam się czy to nie z nagrzewnicy parująca woda, która się tam nagromadziła... jak myślicie co to może być?

pozdro

Opublikowano

musisz wyciagnac zeby miec 100% pewnosci, u mnie jak padla nagrzewnica to byla wilgotna tapicerka przy nogach i tak charakterystycznie parowaly szyby.

jak sie dostalem do niej to okazalo sie ze puszczala od jakiegos czasu, jeszcze poprzedni plyn innego koloru, ona siedzi w takiej plastikowej obudowie i tam sie moze tego plynu sporo nazbierac, ale moze jeszcze pojezdzil i obserwuj, zobacz czy Ci plynu nie ubywa, bo dostanie sie do nagrzewnicy to kupa roboty, lepiej nie robic tego bez sensu

Opublikowano
A gdzie znajduje sie dokładnei nagrzewnica i gdzie sa do niej jakies filtry?? Mam BMW E36 COUPE 92 rok