Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem tu nowy, niedawno zakupiłem e36 318 ;) i mam problem z którym zwracam sie do was...

Nawiew działa w miare ok, tylko jak zgasze silnik to przez jakies 5 sekund po zgaszeniu słychac tam wlasnie w okolicy nawiewu taki dziwny dźwięk. Potem przestaje tak chrubotać no i słychać non stop taki cichutki dźwięk (podobny do tego jak chodzi pompa).

moj drugi problem to taki że mam klimatyzacje ale nie działającą, i chcialbym sie dowiedziec co moze byc nie tak. wogole wyswietlacz nie działa, tzn jak sie popatrzy dokladnie pod odpowiednim kontem to widac temeprature na wyswietlaczu i prawie zawsze pokazuje -37 stopni :D a na zegarku nic sie nie wyswietla.

pomoże ktoś?

Opublikowano

ale on tak pierdzi przez jedną dwie sekundy i to jest w sumie troszke drażniące.

no a potem jest tak jak napisalem taki cichutki jednostajny odgłos, jakby chodząca pompa... rano jak wsiadam do auta to tez to słysze, martwie sie ze kiedys moze mi to rozladowac akumulator bo po wylaczeniu silnika nic nie powinno chodzic a jednak wydaje mi sie ze cos tam sobie pomalutku chodzi.