Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brytyjski magazyn "Fleet News" przeprowadził badanie, które wyłoniło najbardziej niezawodne marki i modele aut używane w firmowych flotach.

Wyniki oparte są o informacje pochodzące od 50 największych firm leasingowych i obejmują 840 tys. samochodów osobowych.

Oto pierwsza dziesiątka najbardziej niezawodnych marek samochodów w rankingu 2009:

1. BMW

2. Honda

3. Audi

4. Toyota

5. Volkswagen

6. Mercedes-Benz

7. Ford

8. Mazda

9. Nissan

10. Skoda

Opublikowano
Witam ale takie rankingi to o koński zad rozbić,co to znaczy "używane" bo auto pół,jedno roczne,pięcio i dwódziesto pięcio letnie to wszystkie są używane,podając statystyki dobrze by było podać rozpiętość roczników a nie ogólniki.
Opublikowano

Podając informację o rankingu przydała by się jakaś wzmianka o źródle.

(Ja wpadłem na to tu: http://moto.onet.pl/1596498,1,najbardziej-niezawodne-auta-firmowe,artykul.html?node=8)

Witam ale takie rankingi to o koński zad rozbić,co to znaczy "używane" bo auto pół,jedno roczne,pięcio i dwódziesto pięcio letnie to wszystkie są używane,podając statystyki dobrze by było podać rozpiętość roczników a nie ogólniki.

Ranking stworzony jest na podstawie danych firm leasingowych więc spodziewam się, że chodzi o auta max kilkuletnie.

Opublikowano
Witam,chodziło mi o to że,ktoś gościnnie odwiedza stronę pomyśli,.forum BMW to marka nie może zajmować innego miejsca jak pierwsze