Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam . Mam pytanko . Czy w e-36 centralny zamek był montowany seryjnie ?? Zadzwoniłem dzisiaj do fachowca zapytać się o cenę centralnego zamka a On mi powiedział że są montowane fabrycznie i powinna mieć i że penie coś tylko nie działa . :cry:
Opublikowano
Centralny zamek byl montowany w standarcie

SPRZEDAM:

Zmieniarkę Pioneer CDX-P650

Cały komplet, nowa!

Wszelkie informacje tylko na "PW"

Tanio!

Opublikowano

Ja rowniez pozdrawiam... :wink:

Sprawdz bezpieczniki\przekazniki moze akurat, nie wiem...

SPRZEDAM:

Zmieniarkę Pioneer CDX-P650

Cały komplet, nowa!

Wszelkie informacje tylko na "PW"

Tanio!

Opublikowano
Centralny zamek byl montowany w standarcie

Wygląda na to że niekoniecznie :wink:

Znajomy kupił sobie E36 z 92 roku i centralnego zamka niestety nie ma, tak jak powoli gasnącego oświetlenia kabiny ( działa jak w polonezie :wink: ), brak również wspomagania kierownicy, za to jest ABS który chyba też standardowo w pierwszych rocznikach produkcji nie był montowany.

Sprawdź pozycje na których powinny być bezpieczniki od centrala albo zdejmij plastikową osłonę na pokrywie bagażnika i zobacz czy jest zamontowany siłownik przy zamku, nie powinno być również bolca blokującego klapkę wlewu paliwa ( ale to mogę sprawdzić na 100% dopiero jutro :wink: )